Tiedotteet

4.9.2018 Turnausohjeet

Tästä pääset turnausohjeisiin.

13.8.2018 uusi kausi starttaa

Uusi kausi starttaa ja aloitamme harjoitukset tiistaina 21.8 klo 17.15. Ilmoittaudu mukaan joukkueenjohtajallemme satu.taipale@edu.mantyharju.fi. Kesäharjoitukset pyörivät keskiviikkoisin elokuun loppuun asti Urtsilla.

15.9.2017 Vanhempainpalaverin asioita

F-junnujen harjoitukset tiistaisin klo 18.30-19.45 ja sunnuntaisin klo 16.00-17.15. Antakaa palautetta, mikäli huomaatte, että tiistai-illan myöhäinen harjoitus aiheuttaa ongelmia. Tarpeen vaatiessa harkkoja aikaistetaan vartilla. Saliin emme kuitenkaan pääse ennen puolta, joten alkuharkat pidetään siinä tapauksessa ulkona.

Nimenhuuto on edelleen käytössä. Ilmoittakaa sitä kautta pääseekö pelaaja harjoituksiin ja turnauksiin mukaan. Riippuen joukkueen lopullisesta koosta kokoamme aina turnauksiin lähtevät pelaajat niin, että mahdollisia huolivuoroja tulisi tasapuolisesti kaikille.

Huoltaja hankkii pelaajalle lisenssin. Lisenssi ostetaan täältä:  https://www.suomisport.fi/purchase/licence?sport=47

Lisenssin osto-sivuille pääset myös floorball.fi-sivuston kautta valitsemalla -> Palvelut -> osta lisenssi . Täältä löytyy linkki Suomisportin sivuille, jonne huoltaja luo itselleen tilin ja pääsee hankkimaan lapselleen lisenssin.

Jos lapsesi lähtee mukaan pelireissuille, hän tarvitsee kisapassin (38€). Kisapassi vaatii vakuutuksen. Jos lapsellanne on vakuutus valmiina, tarvitset vakuutuksen tiedot lisenssiä varten. Myös lisenssin yhteydessä voi hankkia vakuutuksen (22€). Vakuutuksen kanssa lisenssi siis maksaa 60€. Jos lapsi ei osallistu turnauksiin, vaan käy vain harjoituksissa, riittää kerhopassi.

Joukkueen kausimaksu 50€ maksetaan MäVi / Salibandy F-poikien tilille FI26 5271 2120 0702 78. Tällä maksamme sarjamaksut, tuomarimaksut ym. kulut.

Tarkistakaa mahdollisimman pian mahtuuko viime kauden peliasut vielä päälle ja sukat jalkaan! Ilmoittakaa viimeistään elokuun loppuun mennessä, jos viime kauden asu on jäänyt pieneksi, niin teemme uuden tilauksen.

Jos yhteystiedoissanne on tapahtunut muutoksia, ilmoittakaa uudet tiedot Satu T:lle!

 

30.10.2016 Taitokortit

Lapset ovat saaneet taitokortit omatoimista taitoharjoittelua varten. Kortissa on kahdeksan erilaista tehtävää, jossa kussakin on 4 eri tasoa (pronssi, hopea, kulta ja timantti). Idea on se, että lapsi harjoittelee kotona tehtäviä itsenäisesti ja kun taitoa on karttunut tehdään ns. taitosuoritus aikuisen/isonsisaruksen valvonnassa. Suoritus kuitataan tasokorttiin merkitsemällä päivämäärä ja nimikirjaimet ruutuun. Kun 1 taso on suoritettu (esim. pronssi), tuodaan kortti harjoituksiin näytille ja valmentajat kirjaavat suorituksen ylös. Kauden lopussa palkitaan kaikki omatoimisia tasosuorituksia tehneet pelaajat pienellä palkinnolla. Mikäli koko taitokortti tulee suoritettua ennen kauden loppua, saa pelaaja uuden taitokortin uusilla tehtävillä suoritettavakseen. Korttien suorittaminen on vapaaehtoista.

Tästä pääset taitokorttiin.

Mallisuorituksia tehtäviin löydät Salibandyliiton kikkavideoista:

Maaliskuun kikkavideo

Huhtikuun kikkavideo


5.10.2016 Turnausten ohjeistus

Tästä pääset turnausohjeisiin.


5.10.2016 Turnauksista

Ensimmäinen turnaus lähestyy kovaa vauhtia. Niin kuin syksyn vanhempainpalaverissa kerroimme, turnauksiin lähtee aina 12 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Tämä tarkoittaa sitä, että joka turnauksessa tulee huilivuoro kahdelle pelaajalle. Huilivuoroa tulee jokaiselle vuorollaan. Ensimmäisessä turnauksessa huilissa ovat Roni ja Noel. Roni oli ilmoittanut itsensä outiin nimenhuudossa ja toinen huilaava pelaaja valittiin syksyn harjoitusmäärän perusteella (vähiten harjoituksia takana). Maalivahtia emme ole vielä peliin valinneet. Olemme kuitenkin jo kartoittaneet lasten omaa halukkuutta pelata maalissa myös pelissä.

Ensi sunnuntaina 9.10. harjoitusten jälkeen klo 18.20 pidetään palaveri turnaukseen liittyvistä käytännön asioista (kyydit, eväät, turnaustapahtuma jne.). Kaikki paikalle.   

Seuraavan turnauksen viimeinen Nimenhuutoon ilmoittautumispäivä on 29.10.


26.9.2016 Kausimaksu

Hoitakaa pikaisesti lisenssin (=kisapassi) osto kuntoon, ilman sitä ei voi pelata. Muutamilta maksu vielä puuttuu.

Nimenhuutoon on ehdottomasti käytävä ilmoittautumassa turnauksien kohdalle. Näin ollen tiedämme, ketkä pääsevät lähtemään ko. turnaukseen joukkuetta valittaessa.

Kouvolan turnaukseen (16.10.) ilmoittautumiset 2.10. mennessä.

Salibandyliitto ystävällisesti peluuttaa meitä kahdessa eri lohkossa sen mukaisesti, että meidän pelireissut ovat mahdollisimman lähellä.

Turnauspäivät syksyllä:

16.10. Kouvola, Viialan liikuntahalli

klo 10.40 SBS Hamina - MäVi

klo 11.20 MäVi - JPS-75

klo 12.40 PyY - MäVi

13.11. Taipalsaaren liikuntahalli

klo 11.20 PoNoVo musta - MäVi

klo 13.20 TopTeam - MäVi

klo 14.00 MäVi - PoNoVo keltainen

4.12. Kuusankosken urheilutalo

klo 10.00 Sudet - MäVi

klo 10.40 MäVi - SBS Hamina

klo 12.00 MäVi - PyY

 

Syksyn kausimaksu on 50 eur, maksu Mäntyharjun Virkistyksen F2-junioreiden tilille FI26 5271 2120 0702 78 (OKOYFIHH), viestiin lapsen nimi. Maksu 31.10. mennessä.

Pelisukat tulevat piakkoin sovitukseen!


16.9.2016 Turnausinfoa

Ensimmäiset sarjapelit pelataan 16.10 sunnuntaina KOuvolassa Viialan liikuntahallilla. Ilmoita lapsesi mukaan viimeistään 2.10. Ja myös mahdollinen kyytitarve kommenttina ilmoittautumiseen. On erityisen tärkeää saada ilmoitukset mahdollisimman ajoissa, jotta pääsemme vahvistamaan pelaavan kokoonpanon.

Muistathan myös hoitaa lisenssimaksun. Ilman lisenssiä ei voi pelireissulle lähteä.

Loput pelipäivät selviävät muutaman päivän sisällä.


11.9.2016 Pelisäännöt ja kausisuunnitelma

Tämän kauden pelisäännöt on lisätty nettisivuille. Näitä kannattaa aika ajoin käydä myös kotona läpi. Lisäksi kausisuunnitelma on päivitetty. Aika pitkälle jatketaan samojen taitojen harjoittelua kuin aiemminkin, mutta muutama uusikin asia on suunnitelmaan lisätty.

Kasvatuksellisiin tavoitteisiin lisäsimme omista tavaroista huolehtimisen. Kannustaisimmekin vanhempia rohkaisemaan lapsia pakkaamaan itse tavaransa, mikäli jo näin eivät toimi. Omista tavaroista huolehtiminen nousee myö sesiin vahvemmin, kun turnausreissut alkavat.

Lajiteknisissä taidoissa jatkamme edelleen syöttämisen ja laukaisun harjoittelua eri tilanteissa. Kaikkien kanssa käymme myös maalivahdin perustaitoja lävitse. Teemme esim. aiempaa enemmän pallon kiinniotto ja heittoharjoitteita, jotka ovat hyviä myös niille, jotka eivät maalivahdeiksi aiokaan. Lisäksi tulemme pitämään säännöllisesti maalivahtiklinikoita, jolloin osa joukkueesta harjoittelee maalivahdin taitoja, muiden tehdessä muita harjoitteita. Pelillisistä asioista alkusyksyn teemana on vapaan paikan hakeminen ja syöttö.

Fyysisten ominaisuuksien osalta edelleen harjoitellaan erilaisia ketteryyttä ja koordinaatiota vaativia asioita, mutta pyrimme myös hiljalleen opettelemaan keskivartalon hallintaa.

Harjoittelu kokonaisuudessaan on edelleen leikin/pelinomaista, mutta pikkuhiljaa opettelemme alkuverryttelyrutiineja ja toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita.


24.8.2016 Kauden aloitusinfo

F2-juniorit harjoittelevat tällä kaudella tiistaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin 17.00-18.15 Kisalassa. Tiistain vuoroa yritetään vielä muuttaa keskiviikolle klo 18.00-19.15 ajankohtaan. Lisäksi kaksi seuraavaa sunnuntaita harjoitellaan klo 13.00 - 14.15 Kisalassa, kun jalkapallokausi on käynnissä. 11.9 on siis ensimmäinen sunnuntaivuoro ns. normaaliin aikaan.

Joukkue on ilmoitettu aluesarjaan, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että turnauksia tulee syksylle n. 3 kpl ja keväälle n. 3 kpl. Tarkat päivämäärät ilmoitetaan heti, kun ne liitosta meille tiedotetaan. Pelit pelataan Kisamaailman säännöillä, eli kenttäpelaajia on 4 ja joukkueeseen voi kerrallaan nimetä 14 pelaajaa. Lähdemme turnaukseen aina siten, että matkassa on maalivahti ja 3 kentällistä. Kaikki eivät siis pääse ihan jokaiseen turnaukseen, mutta kaikille tulee lepovuoroja tasaisesti. Maaliin pääsevät harjoituksissa edelleen kaikki halukkaat. Pelireissuilla on yksi maalivahti aina pelivuorossa koko turnauksen. Maalivahdin varusteet tulevat seuran puolelta. Turnauksissa pukukoppiin tulevat ainoastaan valmentajat, pelaajat ja joukkueenjohtajat. Tarkemmat ohjeet eväistä ym. käytännön asioista jaetaan lähempänä ensimmäistä turnausta.

Lapset tarvitsevat Salibandyliiton lisenssin voidakseen osallistua sarjatoimintaan. Jokainen lunastaa lisenssin (kisapassi (36€/56€)) itse salibandyliiton sivuilta. Valittavissa on vakuutuksellinen tai ilman vakuutusta oleva lisenssi. Mikäli ei halua osallistua sarjan pelitoimintaan voi lunastaa kerhopassin (5€/10€). Kun lisenssi on maksettu, niin toimita kopio maksusta Maijulle tai Sadulle.

Joukkueelle hankitaan peliasut ja verryttelyasu. Peliasu sisältyy kausimaksuun, joka määräytyy sen mukaan kuinka paljon tukijoita joukkueelle saadaan. Joukkeen kulut muodostuvat sarjamaksusta, tuomari- ja varustekuluista. Mikäli tukijoita tulee riittävästi, hankitaan verryttelyasut myös joukkueen rahoilla. Peliasuista ja verkkarista on sovituskoot mukana harjoituksissa. Seuraavan kerran sunnuntaina. Koot vahvistettava pikaisesti, jotta saadaan peliasut tilaukseen. Mikäli sinulla on tiedossa mahdollisia tukijoita, voit kysyä tarkemmin Sadulta tai Maijulta mahdollisuuksista. Joukkueella on jo nyt muutama tukija, joten näyttää siltä, että kovin suurta kausimaksua ei tarvitse periä.

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä auttamaan joukkueen käytännön asioiden pyörittämisessä, olethan yhteydessä Maijuun tai Satuun. Joukkueelle olisi nimittäin hyvä saada oma joukkueenjohtaja.

Muistattehan myös käyttää nimenhuutoa aktiivisesti, jotta tiedämme kuka on tulossa harjoituksiin. Erityisen tärkeää on ilmoittaa turnauksiin osallistuminen/este, jotta saamme joukkueen kasaan ajoissa. Joukkueen pelaajat valitaan nimenhuutoon ilmoittautuneista.

Tulossa on varmasti mukava ja vauhdikas kausi!

31.12.2015 Kevätkausi

Kevätkausi startataan virallisesti 13.1 keskiviikkona Yhtenäiskoululla. Sunnuntain 10.1 salivuorolle voi kuitenkin mennä pelailemaan oman aikuisen kanssa. Ohjattuja treenejä ei tällöin ole, kun Maiju ja Satu ovat D-poikien turnauksessa Hollolassa. Omat pallot mukaan.

14.2 sunnuntaille on suunnitteilla ensimmäinen oikea harjoituspeli Hatsinan junnuja vastaan. Peli olisi tarkoitus pelata Mäntyharjulla. Infoamme lisää mahdollisimman pian.  Ilmoitathan jo nyt nimenhuutoon mikäli et pääse tuolloin paikalle.

27.9 Kausimaksu

Nyt on meidän joukkueella oma tili (Mäntyharjun Virkistys G-juniorit). Syksyn kausimaksu 15 eur, viestiin lapsen nimi, tilille FI26 5271 2120 0702 78 (OKOYFIHH). Maksu 30.9. mennessä.

Muistakaa myös käydä salibandyliiton sivuilta (lisenssin osto) hankkimassa lapselle kerhopassi. Kerhopassin hinta 10 eur vakuutuksen kanssa ja 5 eur ilman vakuutusta.


27.8 Harjoitukset

Harjoitukset alkavat aiemmasta ilmoituksesta poiketen vasta sunnuntaina 6.9 johtuen keskiviikon yhtenäiskoulun vanhempainillasta. Sunnuntain treeni Kisalassa klo 17-18, jonka jälkeen pidetään lyhyt vanhempainpalaveri tulevan kauden asioista.