MäVi Akatemialle jälleen kaksi pistettä

27.10.2018

MäVi Akatemian pelit 4-divisioonassa jatkuivat Viialan liikuntahallissa lauantaina. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli kotijoukkue JPS-75.  Joukkue oli selkeästi valmis otteluun heti ensimmäisistä minuuteista alkaen, ja vaikka pelialustana ollut parketti hankaloittikin  huomattavasti pelaamista, MäVi hallitsi peliä selkeästi. MäVi Akatemian pelaajat pääsivät maalinteon makuun laajalla rintamalla ja peli päättyi 2-9 MäVi Akatemian voittoon.  Erityisesti vauhdissa oli 3+1 tehot kirjannut Kim Mutanen.  Tehopisteitä ottelusta keräsivät myös Klaus Kuhanen ja Lauri Paavola (1+2), Aapo Kettunen, Tomi Konga ja Paavo Rautio (1+1), sekä Otto Kokkonen (1+0) ja Aleksi Turunen (0+1).

Toisessa ottelussa vastaan asettui Iitin SC Jenga. Peli käynnistyi todella rikkonaisesti ja pelikatkoja oli paljon. MäVi Akatemian joukkue ei ollut yhtä pirteä kuin ensimmäisessä ottelussa, vaikka se onnistuikin ensimmäisenä maalinteossa Tomi Kongan lauottua Leevi Nupposen syötöstä 1-0 lukemat taululle.  Puolustuksessa riitti urakoimista ja joukkuetta piti pystyssä hyvin maalissa pelannut Leevi Nupponen.  Myös Roope Turkki onnistui maalinteossa ensimmäisessä erässä.  Kun Jengakin  maalasi kahdesti erän aikana, mentiin erätauolle tasalukemissa 2-2. Toisen erän alkupuolisko olikin sitten MäVille vaikea ja Jenga meni 4-2 johtoon. Mäntyharjulaiset onnistuivat kuitenkin kaventamaan tilanteen tasoihin erän loppupuolella Klaus Kuhasen ja Aapo Kettusen maaleilla. Kolmas erä olikin sitten jännitystä täynnä. Peli oli tasoissa vielä kaksi minuuttia ennen pelin loppua, jolloin MäVille sattui pari virhettä puolustuspäässä, joista Jenga rankaisi 100 prosentin tehokkuudella ja siirtyi kahden maalin johtoon. MäVi Akatemia yritti vielä vimmatusti kuroa etumatkaa kiinni ottamalla maalivahdin pois. Jenga pystyi kuitenkin säilyttämään 6-4 johtonsa ja näin mäntyharjulaisille tappio. Tehopisteitä kertyi seuraavasti: Aapo Kettunen, Klaus Kuhanen, Tomi Konga ja Roope Turkki (1+0), sekä Jaakko Kontti, Esa Ratamaa ja Leevi Nupponen (0+1).

Valmentaja Mika Vuorio summasi joukkueen otteita pelien jälkeen seuraavasti: ”Alkukauden neljästä pelistä saldona on nyt neljä pistettä eli joukkueen tavoitteessa ollaan selvästi. Juniori-ikäiset pelaajat on saatu ajettua joukkueeseen hyvin sisään. Uusi pelisysteemikin toimii jo ajoittain hyvin. Joukkueesta löytyy taitoa, mutta vielä pitää saada takakarvaus toimimaan, sekä hioa syöttöjä tarkemmiksi. Pieniä asioita kuntoon.”

MäVi Akatemian seuraavat pelit ovat marraskuun puolessa välissä Joutsassa, jolloin vastaan tulevat Flanels ja SB Coyotes.

09.02.2020MäVi akatemia sarjakärjessä kuuden pelatun kierroksen jälkeen
03.09.2019MäVi Akatemia Suomen Cupin toiselle kierokselle
08.07.2019Eloleiri lähestyy!
02.12.2018MäVi Akatemian kotiturnauksen pelit youtubessa
30.11.2018Akatemialle kaksi pistettä Joutsasta
27.10.2018MäVi Akatemialle jälleen kaksi pistettä
07.10.2018MäVi Akatemialle voitto ja tappio Lahdesta
27.08.2018MäVi akatemian pelit Suomen Cupissa
21.08.2018Eloleiri onnistui
13.08.2018Syksyn harjoitusvuorot käyntiin!

Siirry arkistoon »